perjantai 16. heinäkuuta 2010

Suhteiden henkiset ulottuvuudet vol II: Karmallinen suhde



Tässä jatkoa mielenkiintoiselle teorialle suhteiden henkisistä periaatteista. Jatkoa tekstille sielunkumppanista.

Karmallinen suhde

Karmallisen suhteen tarkoituksena on nimensä mukaisesti parantaa joku karmallinen juttu toisen avulla. Suhteen osapuolet ovat ennen syntymistään uuteen kehoon tehneet sopimuksen tavata maanpäällä tietyssä vaiheessa selvittääkseen karmaa pois systeemistään. Jotta yhdistyminen olisi mahdollista ja nämä kaksi todella törmäisivät, on oltava joku seikka, joka vetää toisen varmasti puoleensa. Usein se on seksuaalinen vetovoima. Se on yleensä niin suurta, että se tuntuu polttavan loppuun ja se sattuu joskus aivan fyysisesti.

Karmallinen suhde ei ole koskaan tarkoitettu kestäväksi parisuhteeksi vaan nimenomaan vain karman selvittämiseksi. Se toimii käytännössä näin:

Ongelma: Onko sinulla taipumusta ripustautua mieheen?
Karmallinen suhde: Mies voi olla niin omaa tietään kulkeva, että hänen kohdallaan se ei ole mahdollista. Hänen vapauden tarpeensa on täysin ylikorostunutta. Riudut ja räydyt, mutta se saa hänet enemmänkin kauemmas kuin lähemmäs. Hän vaatii omaa tilaa. Näin sinun on mahdollista oppia pois haitallisesta käytöksestäsi. Opi sinäkin elämään vapaasti ilma takertumista äläkä määrittele itseäsi toisen kautta.

Ongelma: Haet miesten hyväksyntää.
Karmallinen suhde: Ihastuksesi saa sinut tuntemaan kuin et todellakaan olisi hänelle kovinkaan merkittävä. Sinusta tuntuu, ettei hän arvosta sinua teit sitten mitä tahansa. Koskaan et ole tarpeeksi hyvä hänelle. Tällä tavoin sinua koulutetaan tajuamaan, että olet hyvä juuri sellaisena kuin olet ja hakemalla hyväksyntää ulkopuolelta vain vahingoitat ja rajoitat itseäsi. Seiso omilla jaloillasi ja hyväksy itsesi. The force is within you!

Tässä vain pari esimerkkiä. Hienoa, jos pystyt tajuamaan oman karmallisen ongelmasi. Karmallinen suhde on täynnä kyyneleitä, se raastaa ja repii. Kun oppiläksy on suoritettu, toinen poistuu elämästäsi. End of story. Jos et vieläkään opi, tulee toinen karmallinen suhde kunnes olet tajunnut pointin. Eikö kannustakin oppimaan virheistään?

Seuraavalla kerralla suhteiden korkein muoto, kaksoisliekit, yey!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti